Szeretettel köszöntelek a Jóyó fogyás -s az elhízás veszélye közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Jóyó fogyás -s az elhízás veszélye vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Jóyó fogyás -s az elhízás veszélye közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Jóyó fogyás -s az elhízás veszélye vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Jóyó fogyás -s az elhízás veszélye közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Jóyó fogyás -s az elhízás veszélye vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Jóyó fogyás -s az elhízás veszélye közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Jóyó fogyás -s az elhízás veszélye vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Igazi ízorgiát nyújt ez az alacsonykalóriás finomság. Korai vacsorához ideális választás!
1 adag: 210 kcal
Hozzávalók:
1kg csirkecombfilé
2ek lime-lé
1ek édes csiliszósz
3ek ketchup
Elkészítése:
1. Távolítsd el a csirkecombfilékről az esetleges zsiradékot, majd vágd őket félbe. Helyezd a combokat egy lapos, nem fémből készült edénybe.
2. A lime-lét, az édes csiliszószt és a ketchupot keverd össze jó alaposan egy nagy tálban.
3. Öntsd a csirkére a pácot, majd két órára tedd lefedve a hűtőbe.
4. Előremelegített, 200°C-os sütőben süsd húsz percig, vagy amíg a csirke teljesen átsül és megpuhul. Akkor az igazi, ha a pác rákaramellizálódik.
http://www.noiportal.hu/main/npnews-20239.html
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!